Kakor Allt om kakor. Plus lite till…

12Jul/106

Hello world!

Kakor 1028

Kommentarer (6) Trackbacks (0)
  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

  2. Kommentar. Detta är en sådan.

  3. Blev rätt sugen på muffins nu faktiskt.

  4. Hej Eilert! jag har gjort le5nga intervjuer med ungefe4r fyrito femtio personer fre5n Gotlands landsbygd, den e4ldsta e4r 97 e5r gammal och den yngsta trettiofem, och hon hade brf6llopsfesten hemma pe5 ge5rden i maskinhallen med etthundra ge4ster.Intervjuerna gick till se5 att vi satt hemma vid deras kf6ksbord och tittade i album och pratade. 97-e5ringen hade sin fest hemma pe5 sin ff6re4ldrage5rd i salen ff6r cirka 70 personer. det var e5r 1936. Be5da dessa brudpar le4t fotografera sig pe5 trappan utanff6r sina hus, och bilderna finns med i boken.

  5. This is way better than a brick & mortar establishment.

  6. This website makes things hella easy.


Lämna en kommentar


Inga trackbacks ännu.