Kakor Allt om kakor. Plus lite till…

7Okt/108

Okia

Under ett äventyr med Nokia N8.

Kommentarer (8) Trackbacks (0)
  1. Hehe, inte fel att hitta kakor bara så där!

  2. Hej, me5ste bara se4ga att man blir imponerad utav ditt brf6dbakande, minst sagt.Te4nkte passa pe5 att fre5ga ifall du har ne5got bra repect pe5 ett enkelt vetebrf6d som passar mig, det e4r se5 att jag jobbar pe5 en lunchrestaurang och vi brukar sle4nga i en deg(till ca 4-6 limpor)efter lunchen e4r slut(15 tiden) som vi le5ter kallje4sa i kylen tills dagen efter, men jag tycker inte det blir ne5got vidare tyve4r. Se5 har du ne5got bra enkelt repect? Tack pe5 ff6rhand!

  3. Men faktiskt; i me5nga le4nder gf6rs en hel del kakor pe5 GRISFETT, och det vill jag som icke gris-e4tare ge4rna veta, se5 jag huarrr ff6r den infon e4ven om den kan tyckas rolig ff6r andra!

  4. Finding this post. It’s just a big piece of luck for me.

  5. Roligt vet jag inte om jag skrev att jag tyckte det var prceis.. ;) Och med saker innehallande fett kan jag forsta det men kanske inte konserverade gronsaker. Ha en BRA dag!

  6. I’m impressed by your writing. Are you a professional or just very knowledgeable?

  7. El ultrasonido no afecta al bebé, la finalidad del mismo es conocer el desarrollo del bebé. No es necesario realizar uno cada mes, con tres ultrasonidos durante el embarazo es suficiente (uno en el primer trimestre, otro en el segundo trimestre y el último semanas antes del parto). Todo ello a reserva de que tu médico encuentre algo que se tenga que monitorear continuamente, pero si no es el caso con tres es suficiente.Saludos

  8. I enjoy you because of all your work on this web page. Kim really loves participating in investigations and it is easy to understand why. A number of us know all about the powerful tactic you make reliable information through your website and even welcome participation from website visitors on that area while our own princess is always discovering a great deal. Take advantage of the remaining portion of the new year. You’re conducting a brilliant job.


Lämna en kommentar


Inga trackbacks ännu.